Žilinská gastronomická jeseň 2018 pod záštitou Klubu kuchárov a cukrárov

Dňa 8. novembra 2018 sa naša škola zúčastnila  súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2018 pod záštitou Klubu kuchárov a cukrárov.

Súťažilo sa v troch kategóriách: Kuchár, Street food a kategória Pekár.

Naša žiačka,Ema Bulejčíková z III.HB reprezentovala školu v kategórii kuchár  - junior (určená žiakom stredných odborných škôl) so studeným predjedlom: Kozí syr s orieškami podávaný na šaláte so sezamovými štangličkami a hlavným jedlom z povinnej suroviny bravčové karé.

Hlavné jedlo nazvala: Bravčové karé v jesennom župane, bačovské zemiaky, hubové ragú, blanšírovaná zelenina.

Na súťaž sa pripravovala sa pod vedením Mgr. Zámečníkovej.

Pokrmy Emka pripravila podľa receptúry, v stanovenom časovom limite, dodržala všetky hygienické požadavky a pokrm vkusne  upravila na tanieri.

Umiestnila na peknom štvrtom mieste.

Blahoželáme

-Ing. Šargavá-


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31