Vôňa kávy a umenie jej prípravy- Prievidzský rytier čiernej dámy 2016
Organizátor súťaže: Stredná odborná škola obchodu a služieb v spolupráci so Školou baristu Stanislava Cibuľu
Súťaži žiaci za našu školu:
- Michaela Pevná – 4.HA
- Adriana Kováčiková – 3.HB
Dňa 13.10.2016 sa naša škola zúčastnila v Dome kultúry 4. ročníka Prievidzského rytiera čiernej dámy v Prievidzi.
Súťažnou úlohou bola príprava 4 capuccín a 4 voľných nápojov, ktorých hlavnou ingredienciou bolo espresso. Tieto nápoje a 4 capuccína museli pripravit v časovom limite 12 minút.
O kontrolu správnej techniky sa starala 2 členná technická komisia a 4 členná degustačná komisia. Do súťaže bolo prihlásených 19 žiakov z celého Slovenska.
Cenu za najlepší voľný nápoj z espressa získala Michaela Pevná z 4.HA.
Blahoželáme a ďakujem za reprezentáciu školy
- Mgr. Veronika Križková -