Slávnostné odovzdávanie maturitných vysvedčení 2018

Na Strednej odbornej škole obchodu a služieb Jilemnického v Trenčíne úspešne ukončilo svoje štúdium maturitnou skúškou 146 študentov, z toho 11 sa môže pochváliť vysvedčením so samými jednotkami. Osvedčenie Slovenskej priemyselnej komory, ktoré je možné získať v odboroch s odborným výcvikom, si zo školy odnáša 39 študentov„Naša škola je pre týchto mladých ľudí odrazovým mostíkom do života. Naučili sa byť cieľavedomí, vážiť si samých seba i ostatných, orientovať sa v živote a vyberať si tie správne cestičky. Aj keď sú niekedy kľukaté. Ak chcú byť v živote úspešní, musia na sebe aj naďalej tvrdo pracovať,“ zhodnotila riaditeľka školy Mária Hančinská.

Čerství absolventi, ktorí pracovali na svojom osobnostnom rozvoji nad rámec svojich povinností a dosiahli počas štúdia vynikajúce výsledky či reprezentovali školu na rôznych podujatiach a súťažiach doma i v zahraničí, si svoje záverečné hodnotenie prevzali priamo z rúk predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslava Bašku. „Veľmi si vážim pozitívny prístup týchto mladých ľudí k vzdelávaniu. Na jednej z našich stredných odborných škôl sa určite naučili veľa a tieto vedomosti využijú a zúročia aj vo svojom ďalšom živote. Pri tejto príležitosti im chcem zaželať, aby do dospelosti vstúpili tou správnou nohou a poďakovať sa, že som sa vďaka nim mohol aspoň nachvíľu vrátiť do čias, keď som maturoval ja. Vďaka určite patrí aj učiteľskému kolektívu, ktorý dnešných úspešných absolventov počas celého štúdia na škole viedol,“ povedal trenčiansky župan a zdôraznil, že maturita ako skúška dospelosti je len jednou zo skúšok, ktoré týchto mladých ľudí v živote čakajú.

Video: https://www.facebook.com/vaszupanbaska/videos/1995843530486774/

Trenčiansky samosprávny kraj srdečne gratuluje úspešným maturantom Strednej odbornej školy obchodu a služieb Jilemnického v Trenčíne a ďakuje za výbornú spoluprácu a pomoc pri organizačnom zabezpečovaní rôznorodých podujatí. Do ďalšieho života im želá najmä veľa síl a trpezlivosti pri uskutočňovaní ich snov a cieľov.

zdroj: https://www.tsk.sk/aktualne-spravy/tlacove-spravy/2018/cerstvych-absolventov-jilemaku-vystrojil-do-zivota-aj-trenciansky-zupan.html?page_id=526421

-admin-


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Júl 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31