Praktická časť záverečnej skúšky - cukrár
Dňa 14.6. 2024 absolvovali žiačky III.AC triedy, odbor cukrár, praktickú časť záverečnej skúšky. Z jednotného zadania od Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory si dievčatá z 10 tém vyžrebovali každá tú svoju. Všetky úspešne zvládli aj písomnú prípravu a aj samotnú praktickú zručnosť.
Vylosované témy:
Téma č. 2 Ťažké šľahane hmoty - Sacherova torta
Téma č. 3 Tuhé tukové cestá Linecké košíčky s orechovou náplňou
Téma č. 6 Smotanové výrobky - Florida torta
Téma č. 8 Jadrové hmoty - Makronky
Téma č. 9 Reštauračné múčniky a kysnuté cestá - Bratislavské rožky orechové
Téma č. 10 Špeciálne šľahané hmoty - Laskonky
Gratulujeme celej triede k úspešnému absolvovaniu a držíme palce pri absolvovaní ústnej časti.