Praktická časť záverečnej skúšky - cukrár
Dňa 14.6. 2024 absolvovali žiačky III.AC triedy, odbor cukrár, praktickú časť záverečnej skúšky. Z jednotného zadania od Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory si dievčatá z 10 tém vyžrebovali každá tú svoju. Všetky úspešne zvládli aj písomnú prípravu a aj samotnú praktickú zručnosť.
Vylosované témy:
Téma č. 2 Ťažké šľahane hmoty - Sacherova torta
Téma č. 3 Tuhé tukové cestá Linecké košíčky s orechovou náplňou
Téma č. 6 Smotanové výrobky - Florida torta
Téma č. 8 Jadrové hmoty - Makronky
Téma č. 9 Reštauračné múčniky a kysnuté cestá - Bratislavské rožky orechové
Téma č. 10 Špeciálne šľahané hmoty - Laskonky
Gratulujeme celej triede k úspešnému absolvovaniu a držíme palce pri absolvovaní ústnej časti.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
|
13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |