Lyžiarsky kurz 8. 3. – 14. 3. 2015

Ja viem ... všetko sa raz skončí, ale stále sa pýtam, prečo sa končí niečo také výnimočné... niečo, čo vo mne zanechá dlhé spomienky, spomienky, na ktoré keď si pomyslím, chce sa mi veľmi smiať a trošičku aj plakať, ale plakať kvôli tomu, ako mi bude ľúto za neskutočne úžasnými ľuďmi a samozrejme učiteľmi... Lepších sme už ani nemohli mať a vlastne lepší už ani neexistujú. Naučili niečo nové každého jedného z nás, nielen v lyžovaní. Pomohli vždy, keď bolo treba, v chorobe i zdraví, na svahu i na vleku, na lyžiach i v lyžiarkach.

Počasie nám prialo prvé 3 dni. Vo štvrtok už fúkalo a lyžovať sa nám nechcelo, ale opäť prišla pomoc tam zhora a aby sme nezostali sedieť na izbách, tak naši učitelia improvizovali v podobe prechádzky, na ktorej nás skoro odfúklo do snehu medzi Donovalmi a Poliankou. Vetrík nás poriadne vyštípal, ale na druhý deň sme boli všetci fit. Vyšli sme na svah a pekne podľa pokynov  sme sa rozlyžovali a súťažili v slalome  rozdelení na dievčatá a chlapcov. Vyhrali tí najlepší ... aké nečakané, však ?

Ojedinelé prípady fyzického, ale aj psychického zranenia vyriešil náš pán lekár, ktorému týmto chceme poďakovať za čas, ktorý nám venoval. Zranení sme mali celkom málo. Mohol za to sneh, ktorého sme mali dosť, ale zo začiatku bol zmrznutý a potom zasa mäkký. Aj napriek nie najlepším podmienkam  sme si úžasne zalyžovali a zabavili sa. Za vytvorenie perfektnej atmosféry ďakujeme našim učiteľom a lyžiarskym inštruktorom: Mgr. Romanovi Jaškovi, Mgr. Milote Čiernej a  Mgr. Martine Masárovej.

Sabina Bočáková, I. HB


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Júl 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31