Jilemák opäť zdravo, lokálne a sezónne!

Čo sa dialo?

Rovesnícke varenie, čiže Peer cooking, v rámci projektu Erasmus+ School Food Climate Challenge. Naši študenti hotelovej akadémie z III.HA a z odboru kuchár - III.AC učili variť "mladú generáciu" zo základných škôl v Melčiciach a Drietome.

Žiaci sa naučili ako sa vyrába bryndza a tvaroh, sami si urobili palacinky s farmárskym džemom a tvarohom, či pečené zemiaky s farmárskou bryndzou.

Strávili spolu príjemné a "napapkané" dopoludnie. :)


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2027 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28