Jilemák opäť zdravo, lokálne a sezónne!

Čo sa dialo?

Rovesnícke varenie, čiže Peer cooking, v rámci projektu Erasmus+ School Food Climate Challenge. Naši študenti hotelovej akadémie z III.HA a z odboru kuchár - III.AC učili variť "mladú generáciu" zo základných škôl v Melčiciach a Drietome.

Žiaci sa naučili ako sa vyrába bryndza a tvaroh, sami si urobili palacinky s farmárskym džemom a tvarohom, či pečené zemiaky s farmárskou bryndzou.

Strávili spolu príjemné a "napapkané" dopoludnie. :)


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31