Farmárske – sezónne a lokálne – potraviny na tanieri

V rámci projektu Erasmus+ School Food Climate Challenge realizujeme postupne rôzne aktivity.

V našej aktivite: Farmárske – sezónne a lokálne – potraviny na tanieri,  sme vďaka študentom z III. HA a ich pedagógom Bc. Galine Sýkorovej a Mgr. Petrovi Ondráškovi doslova prešli z poľa na tanier.

Žiaci sa s radosťou a nadšením zhostili prípravy pokrmov studenej a teplej kuchyne z produktov „našich farmárov“ a iných sezónnych a lokálnych potravín. Z kvalitných surovín vyčarovali zaujímavé pokrmy, ktoré potešili nielen mlsné jazýčky, ale boli aj pastvou pre oči.

Posúďte sami!


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31